Bli medlem

Som medlem i Kvinnojouren Täby/Danderyd får du och din familj tillgång och möjlighet att delta i aktiviteter. Du får insyn i arbetet och möjlighet att deltaga på årsstämman. Som stödmedlem stödjer du vår verksamhet för våldsutsatta kvinnor och deras barn.

Du hjälper våldsutsatta individer att få hjälp idag samt att informationen når ut i skolor och till allmänheten.

Medlemmar och volontärer är nödvändiga för kvinnojourens fortsatta arbete och vi vill därför tacka alla er som varit stödmedlemmar under 2017 och uppmuntra er andra till att bli stödmedlemmar under kommande år.

Stödmedlem blir du genom att sätta in 150 kr på

  • Kvinnojouren Täby/Danderyd
  • Bankgiro: 5499-6509
  • Swish: 1234134482

Avgiften för företag och organisationer är 250 kr.
Uppge namn och mail adress/adress.

Bli Jourkvinna

Hör av dig till Kvinnojouren Täby/Danderyd om du brinner för kvinnofrågor och är intresserad av att bli ideellt verksam som jourkvinna.

Du har stora möjligheter att påverka vad just du vill arbeta med som  jourkvinna, som kontakt med kvinnor och barn som söker stöd samt hjälp, ha jourtelefon eller kanske medverka i olika engagemang, projekt. Låt din fantasi flöda, dina idéer är viktiga så tveka inte att höra av dig till oss.

Innan du blir jourkvinna får du genomgå Unizons Grundutbildning för jourkvinnor. I samband med att du anmäler dig som jourkvinna betalar du en medlemsavgift till föreningen. Medlemsavgiften är 150 kronor per år.

Stöd i verksamheten

Tyvärr kan vi inte ta emot kläder, leksaker eller husgeråd pga av platsbrist. Däremot är presentkort till matbutiker, klädbutiker, sportbutiker, möbelbutiker eller upplevelsebaserade presentkort, ex bio, Gröna Lund, badhus, museum eller annat väldigt uppskattat. Det tar ingen plats och är en oerhörd hjälp för de kvinnor och barn som är boende hos oss.

Ett annat sätt att stödja är att donera till vår verksamhet, Bankgiro 5499-6509 eller Swish 1234134482 – märk din gåva med ”gåva” eller något särskilt det ska gå till som ”Bio”, skriv gärna ditt namn och din mejladress. Donationerna sätter guldkant på vardagen för de kvinnor och barn som bor hos oss.

Företag kan stödja oss genom att skänka ett bidrag eller gåva. Som tack får ni utrymme på vår hemsida, bland våra övriga sponsorer.